Besplatan Webinar: Emocionalna inteligencija – Ključna kompetencija budućnosti?! 23.06.2020.

Besplatan Webinar je namijenjen svim farmaceutima i farmaceutskim tehničarima na području Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

Datum održavanja: 8.7.2020. u 18 sati, Zoom online platforma

Registracija: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_xDOquyOfRIiX-7w7EAe1Rw

Zašto je pored profesionalnog farmaceutskog znanja važna tema Emocionalne Inteligencije (EQ)?

Relevantni izvori (Forbes, LinkedIn, McKinsey…) procjenjuju da će sa porastom korištenja tehnologije i AI (vještačke inteligencije) u poslovnom okruženju, pa tako i u farmaceutskoj industriji, EQ (emocionalna inteligencija) biti sve važnija kompetencija.

Najnovija istraživanja potvrđuju kako EQ ima najveći utjicaj i da je u korelaciji sa gotovo svim pokazateljima poslovne uspješnosti, a naročito kvalitetom upravljanja ljudskim resursima te liderstvom.

 

Neka vaša emocionalna inteligencija bude vaša kompetitivna prednost!

Webinar je namijenjen pharma zajednici, u organizaciji kompanije Salveo i Ivice Vrančića, diplomiranog psihologa, sa preko 25 godina radnog iskustva u području ljudskih resursa (HR) i razvojnog menadžmenta (Management Development).

Ivica Vrančić je nosilac zvanja Chartered FCIPD, koje je stekao na postdiplomskom programu iz područja ljudskih resursa na najprestižnijoj instituciji u Europi - Chartered Institute of Personnel and Development London.

Prijavite se za besplatno učešće na Webinaru, na kojem će uz Ivicu Vrančića, kao host sudjelovati i Mirna Radošević, Savjetnica za razvoj i inovacije Salveo CEE Grupe.

Prijavite se već danas OVDJE.