Space2C Usluge

Rastimo zajedno.

Space2C Usluge

Rastimo zajedno.

Rastimo zajedno u prostoru u kojem dobivamo nove uvide, zajedno se razvijamo i zajedno stvaramo bolju budućnost!

Novi koncept poslovanja pruža dodatnu vrijednost našim partnerima i kupcima te omogućava da zajedno budemo još uspješniji u budućnosti. 

Usluge se mogu kombinovati: možete odabrati sve, a možete krenuti samo s jednom i nadograđivati svoj paket. U svakom slučaju, nijedan izbor nije pogrešan i predstavlja dobar početak.

SPACE2C USLUGE

particles bg

Krug ideja

Dijalogom do zajedničkog uspjeha

Naše dugogodišnje iskustvo u marketingu i prodaji dovelo nas je do spoznaje o važnosti razgovora u oblikovanju uspješnog poslovanja. Osluškivati potrebe svih ciljnih grupa, čuti mišljenje svakog pojedinca i dopustiti svakom da se njegov glas čuje omogućava nam širi uvid i veće mogućnosti djelovanja. 

Radionice

Radionice koje koriste alate i metodologiju Points of You®

Svaka je organizacija jedinstvena i prolazi jedinstven životni ciklus. Ako se vaša organizacija trenutno nalazi pred novim izazovima, možemo zajedno doći do kreativnih rješenja i podstaknuti vaš organizacioni rast i razvoj.

Kafa petkom

Opustite se i naučite. 

Nakon zahtjevne radne sedmice korisno je izdvojiti malo vremena i, na opušten način, uz miris tople kafe, naučiti više o najnovijim trendovima iz struke i poslovanja.

Časopis qLife

Godišnja pretplata na časopis qLife, stručnu publikaciju za liderstvo, menadžment i organizacioni razvoj.

Dobro partnerstvo treba cijeniti.

U više od 10 godina našeg poslovanja spoznali smo da, zajedno s poslovnim partnerima, želimo graditi uspješne organizacije, konkurentnu privredu i zdravu društvenu zajednicu.