Prijavite se na online edukaciju 29.04.2021.

20.5.2021. u 18 sati

Prijavite se na online edukaciju i radionicu s primjerima iz prakse koja će se održati 20. maja u 18 sati. 

 

Interaktivnu edukaciju održaće doc.dr.sc. Arijana Meštrović, mag.pharm, FFIP Pharma Expert i Jasmina Lukačević, Human Resources konzultant, HRPRO d.o.o. 

 

Sve informacije potrebne za prijavu!  

 

Datum održavanja: 20. maja 2021.  

Vrijeme održavanja: od 18 do 20 sati   

Kotizacija: 225 kuna u KM protuvrijednosti

Mjesto: ZOOM platforma  

Prijava i uplata kotizacije su mogući na linku https://bit.ly/2QFxyrC

 


Da biste mogli da izvršite uplatu, potrebno je da otvorite korisnički račun na web stranici i unesete tražene podatke. Nakon što se registrujete, na Vašu e-mail adresu će stići verifikacioni e-mail (potrebno je da potvrdite ispravnost vaše e-mail adrese klikom na vezu u mailu) te završite postupak klikom na Završite registraciju.

Spremni ste da izvršite uplatu i prijavite se za edukaciju!


 

Na primjerima iz svakodnevne prakse polaznici će imati priliku da provjere svoja razmišljanja o tome šta je bitno, a šta hitno i kojim aktivnostima bi trebalo da posvete više vremena, a kojima da dodijele veći stepen prioriteta.   

 

Pridružite nam se na edukaciji 

 

Pridružite nam se na edukaciji 

Učestvovanje na edukaciji uključuje priliku za povezivanje sa kolegicama i kolegama iz regije, aktivno praćenje predavanja i preporuka, učestvovanje u vježbama i aktivnostima, postavljanje pitanja i pristup e-materijalima (Flipbook sa predavanjima i smjernicama).  

Konkretna pitanja i primjere o organizaciji vremena i prioriteta možete postaviti unaprijed na arijana.mestrovic@pharmaexpert.hr  ili jasmina.lukacevic@hrpro.hr.  

 

* Organizator webinara je Space2C.  

Opće uslove korištenja usluge, pročitajte na: https://bit.ly/3lK2KQh