mouse icon

Znamo da mali problemi s grlom mogu jako uticati na vaše raspoloženje! Zato smo vam osigurali jednostavno i najbolje rješenje iz prirode: isla pastile. Biljne pastile s originalnim ekstraktom islandskog lišaja koriste se vijekovima za zaštitu grla.

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo o medicinskom sredstvu. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.

isla mint

Isla mint pastile s biljnim aktivnim sastojkom islandskim lišajem ublažavaju nadražajni kašalj, simptome iritiranog grla (grebanje u grlu) i promuklost. Sastojci isla mint pastila kao zaštitni balzam oblažu nadraženu sluznicu usne šupljine i grla i tako ih štite od daljnjih nadražaja i ubrzavaju oporavak.

isla moos

isla moos pastile s biljnim aktivnim sastojkom islandskim lišajem ublažavaju nadražajni kašalj, simptome iritiranog grla (grebanje u grlu) i promuklost. Sastojci isla moos pastila kao zaštitni balzam oblažu nadraženu sluznicu usne šupljine i grla i tako ih štite od daljnjih nadražaja i ubrzavaju oporavak.

isla cassis

isla cassis pastile s biljnim aktivnim sastojkom islandskim lišajem ublažavaju nadražajni kašalj, simptome iritiranog grla (grebanje u grlu) i promuklost. Sastojci isla cassis pastila kao zaštitni balzam oblažu nadraženu sluznicu usne šupljine i grla i tako ih štite od daljnjih nadražaja i ubrzavaju oporavak.

isla ginger

isla ginger pastile s biljnim aktivnim sastojkom islandskim lišajem ublažavaju nadražajni kašalj, simptome iritiranog grla (grebanje u grlu) i promuklost. Sastojci isla ginger pastila kao zaštitni balzam oblažu nadraženu sluznicu usne šupljine i grla i tako ih štite od daljnjih nadražaja i ubrzavaju oporavak.